tjolahopp!

mitt första inlägg hemma i skåne...det var riktigt skönt att komma hem! har packat upp, träffat båda Carrosarna som jag saknat supermycket. ridit Nanke, helt underbart! rejsade på fälten idag, det va riktigt skoj. hon bara öste på allt vad hon orkade. idag har jag varit hemma själv med WIlma. Har packat upp allt från varberg,städat hela ovanvåningen,tvättat,packat lite saker till Bollerup och fixat tavlor o foto till Bollerup. gått en runda med WIlma också,det va mysigt! nu har jag suttit och gått igenom alla bilder på datorn och jag kan lova att det va riktigt drygt,fy fasiken va mycket bilder där va! :O
nu ska jag upp och vara lite social med min familj och i morron blir de tandläkaren sen kanske k-stad med pappa :)

ha de gött*


heeeeeeeeem!

steg upp lite över 11 idag, jäkligt skönt! käkade lite gröt o kolla på tv sen pakade jag klart allt. nu ska jag göra mig i ordning sen ska jag o emma kolla film fram tills hennes föräldrar kommer då ska vi packa ut allt och sen ska vi sticka en sväng till ullared..sen bär det av hem till skåne igen! hemm ikväll nån gång :)

ha de gött*


slut på praktik..

då var praktiken hos Svante Johansson slut...gick o sa hejdå till alla hästarna, kommer saknad dem! morronen såg ut som alla andra sen frukost och efter frukosten så gjorde jag i ordning lady till sophie sen byta täcke o sätta på täcke på de hästarna som skulle ut. byta hästar i hagarna sen göra i ordning Quantos till sophie och efter det så tvättade jag transporten med högtryckstvätt och attans va snygg den blev! dock vet jag inte om det var jag eller transporten som blev blötast....efter det så fikade jag,emma,sophie och nina...avslutningsfika ^^, det va trevligt! när vi fikat så fixa vi parodi sen stack sophie ner till helsingborg med henne till vetrinären så jag o emma fick va själva resten av dagen. vi duschade rita för att hon skulle bli hämtad av sin ägare vid 12. fixade i stallet och när rita blivit hämtad så fodra vi,bytte hästar i hagarna sen tog vi lunch. efter lunchen så bytte vi hästar i hagarna igen sen red jag calle...han va skitfin så det va kul! mocka,smörja,fodra,sopa,släppa in hästarna sen stängde vi dörren för sista gången. det va lite sorgligt faktiskt menmen det har varit kul här! nu sk jag o emma cykla in till varberg och i morron drar vi hem till skåne igen!

ha de gött*


hejdå stallet!


daddy cool !

IDAG HAR PAPPA NAMNSDAG.....GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA :) <3

ooonsdag!

nästsista praktik dagen...morronen började med att både jag o emma stängde av våra alarm o somna om, inte bra! men som tur var så vaknade emma 6.50 så vi stressa allt vad vi kunde så vi hann faktiskt till klockan 7! vi kom kanske nån minut sen men sophie hade inte hunnit börja fodra ändå så de gjorde inget. fodra,mocka,ut med hästar och resa hinder på banan som blåst ner sen vare frukost. efter frukosten så longerade jag Maggie sen Crazy Rita. Det gick väll bra men shit vad trött jag är på att longera hästar! annars har det vart ganska lugnt i stallet...3 hästar har gått på skritten o en ska gå i em. det lär bli en lugn eftermiddag med tanke på att vi hann med allt innan lunch så det e bara mocka o fodra...när vi slutat så ska jag o emma städa, helt otroligt. emma sa att hon skulle ta tag i duschen för det vägrar jag så jag får väll dammsuga o fixa fint i resten av "vår våning". i morron kommer det en annan tjej som också ska bo här så vi kommer inte slippa undan städningen men det kan va ganska skänt så vi får det gjort. ikväll kommer svante hem(lite onödigt med tanke på att han åker igen fredag morron,menmen) så det blir kanske bara till att fixa hästar o longera i morron men sophie sa att han kanske skulle ha en dag med barnen så vi kan ju hoppas på det så vi får rida en sista gång innan vi åker hem. aja, börjar igen om en kvart så jag får väll ta o diska lite nu.

ha de gött*


förresten så var jag o emma duktiga o motionerade på detta igårkväll, haha!
vi körde till och med på uppförsbacke, det ni! ;)

aaaaaaaaaj!!

jaha, tredje gången man skriver detta inlägg pga av att jag klyddar till de hela tiden o raderar min text men vi försöker igen i alla fall!
zzzzz...shit va trött jag är. emma o jag e själva i stallet idag. morronen började med att jag fodra hö o kraft sen byta täcke o sätta på skydd på de hästar som skulle ut, fylla på vattenhinkar o sopa. ut med hästarna sen tog vi frukost 7.40 efter frukosten longerade jag Stålis sen bytade vi hästar i hagarna. sen red jag Calle som gick super idag. hästar på skritten, smörja saker,lunchfodra, sopa sen byta hästar i hegen sen va det dags för lunch. när jag skulle ta in Caramell från hagen så blev hon rädd för något o hoppade rätt på min fot, fy fasiken va ont de gjorde! min "fotknöl" är dubbelt så stor och jag har blåmärke, inte skönt alls faltiskt. i eftermiddag lär det bli ganska chill. först mocka sen ska jag longera galna Quantos. fixa lite i stallet, danny ska gå på skritten, fodra o in med hästarna. ikväll blir det till att ta de lugnt o kolla på film eller nått.

ha de gött*


bild frå gbg. jag o emma sitter i tredje vagnen bakifrån. en rosa o en blå person ^^,


några dagar kvar!

3 praktik dagar kvar,4 dagar tills jag åker hem... tiden har verkligen bara sprungit iväg. det har gått så himla snabb! det känns tråkigt att vi snart ska åka hem samtidigt som man faktiskt längtar hem. jag saknar allt och alla därhemma, men man brukar ju få höra; borta bra men hemma bäst! och det stämmer faktiskt...
det blev inget inlägg igår men det va för att det inte hände så mycket. vi cyklade in till varberg vid halv 11, mötte kasper(emmas kille) sen gick vi o fika. det var meningen att vi skulle gå lite i affärer men det va stäng överallt, helt sjukt jue...det e dubbelt så stort som kristianstad men man skulle kunna tro att det är halva kivik! handlade lite mat sen cyklade vi hem igen. tv o ta de lugnt resten av dagen.
idag longera jag först knäppa Quantos sen red vi ut på tur, jag red Calle. resten av dagen har varit lugn! när vi slutade så käkade vi först o kolla på top model sen cyklade vi en sväng in till varberg o handla. ikväll ska vi kolla när nina har hoppträningar sen kolla film.
ensam i stallet i morron, riktigt skönt!

ha de gött!


blir en bild på Caramell idag med för att hon är så söt! :)

3 timmar lunch, ja tack!

ingen tävling idag...svante var tvungen att köra ner lady till skåne o visa henne för nån som kanske skulle köpa henne. alltså blev det jag,emma o sophie i stallet idag. vi red ut på tur. jag red parodi, inte min favorit precis men helt okej. sen red jag maggie o shit vad jag älskar den hästen! sen smorde vi saker o fodra sen tog vi lunch. går på lunch ett men idag tog vi lunch halv 12, riktigt gött med 3 timmar lunch! sitter nu i soffan under täcket och vill verkligen inte gå ut men kan i alla fall se fram emot morgondagen då vi faktiskt är lediga. ska bli skönt att få sova ut en dag o bara ta det lugnt!
ikväll blir det kanske in till varberg. vädret är dock väldigt emot oss idag så det lär bli chill kväll här hemma.

ha de gött*


Caramell KS, hon är så himla söt! :)


blubb,blubb!

lite slapp dag..har fixat hästar till svante idag, hjälpt han med hinder när han hoppa, longera crazy rita o fixa lite i stallet. ikväll cyklade jag o emma in till varberg för att checka läget. egentligen va det emma som tvinga mig till att cykla dit för hon hade myror i brallan, menmen det va skönt att komma ut lite. det va lika dött i stan som alltid så vi stanna inte så länge. nu blir det till att försöka fixa vår översvämmning i badrummet....efter att jag duschat så flyter vårt baddrum och det e en kant till duschen så vi kan inte svicha in det där ^^, får se hur vi löser detta...

ha de gött!


crazy rita ^^

tripp till skåne....igen ^^

klockan ringde redan 5.30 i morse... om jag blev sur när den ringde! jag ville verkligen inte upp då! gick i alla fall upp 5.40, klädde på mig, fixa håret o sminka mig sen gick jag ut till stallet 6.30 fixade danny o svampen, lasta dem sen åkte jag o pierre ner till helsingborg...IGEN! lite segt att åka dit, menmen kunde i alla fall sova en stund i lastbilen så de va skönt. vi kom dit redan kvart i 9 och så tog de emot oss lite över 9... helt fantastiskt med tanke på att vi fick vänta över 2 timmar i förrigår. tog svampen först sen tvättades han medan pierre tog danny sen fick jag stå o vänta med svampen till vetrinären kunde komma och behandla honom. skitdryt för han ville verkligen inte stå still! när han va färdig så ställde vi tillbaka han i boxen sen vänta vi på att dannys bedövning skulle verka sen kollade vetrinären lite mer på honom sen fick behandling och sen äntligen kunde vi åka hem igen. va hemma igen vid 1. fixa hästarna o ställde in dem i boxarna sen gick jag o sov en timme, riktigt skönt! eftermiddagen va chill! mocka,fodra, sopa, jämna till i ridhuset o släppa in&ut hästar.
när vi slutat så fick jag o emma syn på vårt fönster.... på marken! :O


här hänger halva fönstret...


och här e andra halvan :O ^^

vi fixade till oss lite snabbt sen tog vi cyklarna in till varberg..affärerna hade öppet till 9 så jag hann handla en ny börs, alltid bra att ha! vi satt o kolla på folk på torget en stund sen tog vi cyklarna hem igen. när vi kom hem så kvällsfodra vi o nu e det bara slapp vid datorn.

ha de gött!

tripp till skåne.

ännu en praktikdag snart avklarad...tiden går så sjukt snabbt! igår så red jag maggie, fixa hästar till pierre o jobba på i stallet fram till ett, då lastade vi Quantos för att köra ner honom till vetrinär i heösingborg. han skulle bara kollas så allt va bra. vi åkte härifrån ett, var framme där kvart över 3 sen kom vi inte in med hästen förrän 5, segt! sen kollade vetrinären han o behandla han. vi va hemma igen vid 8. alltvå 13 timmars jobb med en paus mellan halv 8 och 8...härligt! ^^ kvällen blev verkligen lugn! 

idag så mockade jag o emma ut en box, det blev exakt 20 kärror. sen spåna vi upp nytt o spåna även till bellis. sen red jag,emma,pierre på tur. jag red svampen :) longera crazy rita, fixa i stallet sen vare lunch. nu ska vi snart ut i stallet igen. kvällen blir lugn..i morron blir de vetrinären igen med 2 andra hästar. kör klockan 7 på morronen så det blir väll till att börja tidigare. det är dock bara en av mig o emma som ska hänga med så får väll se om det blir helsingborg eller här hemma... 

ha de gött! 



 


kanonhelg i göteborg!

jahapp, då va man tillbaka på månsegården efter en helt underbar helg i göteborg! resan upp gick bra, det blev dock en hel del virrande i göteborg innan vi hittade rätt buss till mölnlycke. till slut hittade vi och när vi kom till mölnlycke så hämtade pappa oss vid bussen så åkte vi hem o käka tacos. lugn kväll då både jag o emma va ganska trötta. morronen efter kände man riktigt att vi hade semester...kom till dukat frukostbord. helt underbart! vi skulle egentligen ta båt ut till nån ö och sola men det va as-mycket folk så vi struntade i det. de blev shopping på nordstan i stället. shoppade en hel del kan man ju säga. på kvällen blev det grillat sen tv.
på söndagen blev det liseberg hela dan. skojskoj. började med flumride, vilket inte va så smart med tanke på att vi blev jätteblöta, menmen det va ju ingen kö så va tusan....hade även oturen o slog i mitt huvud i emmas när vi åkte o fick hennes klämma precis sidan om ögat så jag har ett stort streck(rivmärke) från klämman. vi tog colorado direkt efter med tanke på att vi redan va blöta. redan då kom pturen tillbaka till mig då jag fick en vattenstråle mitt i ögat ner i klänningen så jag va helt blöt och sminket rann. sen måste jag skryta med att jag åkte båda balder OCH kanonen... jag som inte klarar av karuseller(trodde jag). imponerad av emma som fick upp mig i kanonen faktiskt, haha! det va i alla fall inte så farligt så vi åkte båda väääldigt många gånger. precis innan vi skulle ut från liseberg så tänkte jag o emma att vi skulle vinna ett plopp för det kosta bara 3 kr per nummer o vi hade inte spelat nått innan. jag sa att vi kunde ta 1-10 men emma sa att då kommer ju 11 vinna så vi tog 2-11 i stället. jag sa att vi kunde ju ta 1 också för annars skulle det vinna men det skulle vi ju absolut inte...och vilket nummer tror ni vann?! jo nummer 1 såklart, fy fasiken va irriterande!! och fy fasiken va emma kommer få höra detta länge ;) på kvällen blev det göteborg sen bussen hem till mölnlycke.
idag blev det shopping sen körde pappa tillbaka mig o emma till varberg. åkte in om varbergs ridsport innan vi blev lämnade. nu blir det tv sen sängen, i morron är det tillbaka till verkligheten....

ha de gött!


jag o emma virrandes i göteborg ^^


grillning i huset med familjen.


kö till karusell, jag o emma e tuffa ;)


provade en massa roliga brillor på stan :P


lördagens inköp: byxor,kjol,klänning,örhängen o 2 par skor :)


dagens inköp: tröja,örhängen,ridhandskar och 2 par byxor :)


för man har fredag i blodet igen!

Fredag 7 augusti
jag o emma sov på balkongen inatt, det va riktigt mysigt! kunde ligga och kolla på stjärnorna igår o vakna av att se stålis sticka ut huvudet så det va mysigt och lär göras om innan vi drar hem till skåne igen! :)
idag e det bara jag o emma i stallet, sophie e fortfarande på semester o pierre e ledig. ganska nice! började med att mocka, fodra o släppa ut hästar snabbt som tusan så vi fick längre frukost. efter frukosten så red jag calle och danny sen longerade jag knäppa egon. det gick bra men fy tusan va varmt det var. rida gick ändå helt okej men när jag longera så höll jag på o svimma så varmt det va... egon va helt galen också så det gjorde inte saken bättre! jag skulle egentligen longera crazy-rita också men jag palla inte för jag va helt väck så emma va snäll och gjorde det till mig så lunchfodra jag o sopa stallet i stället. hade cuantos på skritten samtidigt. i eftermiddag blir det mockning, städa, fodra och så ska stålis gå på skritten. när vi slutat så blir det till att duscha o fixa sig sen drar jag o emma till göteborg! gött som tusan ska det bli o komma ifrån ett tag. visst är det jättekul o va här men det börjar bli lite tjatigt att bara vara här dagarna in o dagarna ut. ska bli kul o få komma till göteborg med emma med! :D tillbaka igen på måndag nån gång.
GRATTIS NELLA SOM FYLLER 17 BAST IDAG! <3

ha de gött !


jag o calle :)



emma va sån duktig fotograf ^^, en del av mig o calle :)


sen red jag vildingen danny ^^,


danny, han kan vara riktigt fin om man verkligen sätter han på plats !


sol,sol,soooool..love it!

Torsdag 6 augusti
när jag o emma kom till stallet i morse såg det inte riktigt ut som det brukar precis... igår kväll hade cuantos(galna hingsten) tagit sig ut ur sig box och försökt ta sig in till det nya stoet. när va skit i gången, hennes box var helt insparkad och cuantos hade svullet öga o sår i huvudet. det var inte så kul med tanke på att det bara va jag o emma som va där på eftermiddagen igår. vi va helt säkra på att vi stände men det e ju inte säkert på att de tror oss men sen sa nina att hon varit inne hos cuantos efter oss men att hon stängt. skönt att höra för då tror de inte att det var vårt fel i alla fall. menmen, fodra,mocka, ut med hästar sen vare frukost. sen red vi ut på tur igen. super mysigt! jag red calle, han e verkligen söt. när vi kom tillbaka så fixade vi hästarna sen fixade jag hästar som pierre skulle rida och hästar som han ridit. longerade galna cuantos sen fodra vi. på lunchen skulle vi sola men vi palla inte för de va så jäkla varmt. eftermiddagen gick snabbt. mocka, borsta lite hästar sen fodra vi o slutade vid kvart i fyra. vi stack snabbt in o byta om sen tog jag o emma cyklarna till varberg för att bada. vi hittade en liten sandplätt där vi la våra handdukar sen gick vi ut i vattnet för att svalka oss. emma skrek till och sa att nått brändes och då såg vi att vattnet var fullt av maneter :O skitäckligt jue! vi tog oss snabbt ut en bit utan att komma nära nån manet, doppa oss snabbt sen for vi snabbt upp utan att komma nära maneterna då heller. vi torkade lite sen käkade vi glass sen cyklade vi hem igen, mysigt vare! ikväll har vi städat, kvällsfodrat o packat för i morron bär det av till göteborg för att stanna där till måndag! jag o emma e helt själva i stallet i morron. vi ska rida 4 hästar, longera 3 och hinstarna ska gå på skritten. känns som att det kommer bli en kul dag.
måste säga att det är jättekul med kommentarerna ni skickar till mig! jag svarar på alla så om ni vill kan ni ju gå in o kolla kommentarer på den bild ni kommenterat så ser ni mitt svar :)
nu ska jag gå till kojs, kommer bli en tuff dag i morron känns det som.

ha de gött!


emma smygfottat ^^, red ut på calle idag i sommarvädret...mysigt! :)


det låg ett snoffsigt hus ute i vattnet som var tvunget att fångas på bild,
det va även här vi bada o låg på stranden en stund :)

sommartider hejhej, sommartider!

Onsdag 5 augusti
idag skrittade jag,emma o pierre ut en runda i det fina vädrret, det var supermysigt! jag red maggie som fick sina ryck ibland men hon e skitfin! :) förutom det har jag longerat parodi, tagit in o ut hästar, smort saker o lite annat. när vi lunchfodrat o bytt hästar i hagar så stack jag o emma in o käkade snabbt sen la vi oss på balkongen o stekte, fy fasiken vad hett det är ute! vi får kanske lite mer sol den här sommaren ändå. hade varit skönt om det hållt i sig ett tag nu! jag o emma va själva i eftermiddag så vi började lite tidigare, bytte hästar. jag släppte ut vilddjuret som va lika sär som vanligt (cuantos). sen mockade vi, spåna, fodra, sopa och sen sluta vi. nu ska vi sticka o handla lite sen blir det väll till att ta det lugnt som vanligt...

ha de gött!



stek på balkongen!

äntligen!

Tisdag 4 augusti
puh vilken dag! började med att fodra o mocka. jag o emma fick göra allt själva för pierre kom inte, men vid kvart i 8 kom han, då hade han lämnat svante på flygplatsen. vi hade precis sopat klart då så vi gick in o käka frukost. efter frukosten så fick vi äntligen rida! först släppte vi ut två hästar o satte stålis på skritten. pierre sa att jag kunde rida danny (let´s dance) han kunde bocka o sparka backut men han var oftast snäll. jaja tänkte jag, det e bara kul om hästarna e lite busiga. pierre red calle o emma fick rida svampen. det gick bra att rida, dannyn va lite stel men han gick ändå helt okej. när vi ridit dem så fick jag rida maggie (magic lady) när pierre red parodi. hon va verkligen asfin! hon var mjuk och gick som en klocka! älskade att rida den hästen! :) när vi ridit klart så bytte vi hästar i hagarna sen longerade jag stålis. lunchfodra o sopa, satt o snacka lite sen tog vi lunch! i eftermiddag e det bara mockning o fodring så det lär bli ganska chill. ikväll ska jag o emma försöka tvätta sen blir det bara till att ta det lugnt!

ha de gött!



Nostradamus, så fin den hästen e :)


När jag longera Nostradamus idag.

andra måndagen på praktiken!

måndag 3 augusti
dagen har varit ganska chill ! började morgonen som vanligt. idag va det bara jag, emma o pierre för sophie har semester i 10 dagar från idag. i och med att många hästar tävlat i helgen o andra gått ganska hårt så skulle alla hästarna vila idag. det blev till att fixa i stallet. jag o emma skulle plocka ner fönster efter fönster och tvätta dem i spolspiltan med vars en diskborste. de var jäkligt tunga o innan vi fick snitts på det så var det verkligen problem att sätta tillbaka dem igen. attans va tunga de var och det blev ju inte bättre att vi som vanligt skrattade hela tiden så vi fick ju inte upp de jäkla fönsterna...menmen, sen gick det bättre! och just det, hahha, när vi skulle plocka ner fönstret hos puckot egon så blev han asrädd och jag trodde verkligen han skulle hoppa ut ur boxen.. emma fick luta fönstret mot väggen så länge o hålla det så fick jag flytta han till en annan box så länge. jäkla mes säger jag bara! fönsterna tog ett tag så efter det va det dags o börja fodra. vi fodrade,bytte hästar i hagarna, sopade stallet sen va det lunch och då körde pierre oss till mataffär så vi kunde handla lite. vi skulle cyklat efter vi slutat men så sa han att han kunde köra oss för det regna jättemycket o nu e jag ganska glad att han körde oss för jag hade nog inte pallat cykla nu!  när vi kom hem så värmde vi mat... pappas kassler, mums! typ 10 över två så kom nina o sa att vetrinären va här så vi fick börja jobba tidaigare. fixa hästarna som skulle vaccineras, mocka,satte upp de sista fönsterna, spåna,rykta alla hästarna, fodra och sen va denna dagen slut! nu ska jag gå o duscha för emma o jag ska ha spa-kväll ikväll :)

ha de gött !



emma in action ;)


tävling igen!

Söndag 2 augusti
morgonen som vanligt plus att fixa hästar till tävlingen.
efter frukosten så longerade jag magic lady "maggie".
tävling idag med..nostradamus "stålis" va först idag med så jag,pierre o svante åkte dit med han och när han va klar så åkte jag o pierre hem o lämna av stålis o hämtade cayman "calle". när vi kom dit så va det många tills svante skulle rida så vi satt o kolla en stund sen lasta vi av o fixa han. sen kom sophie o emma med contadou "svampen" och parodi. när calle var klar så körde jag o pierre hem med calle så hämtade vi danny. när vi kom dit så lastade vi av parodi o fixa henne sen var svampen klar så gick vi fixa in han o ut med danny. när parodi va klar så gick jag o emma med henne till transporten så plockade jag av alla saker o brodda av sen lasta vi in henne så stack sophie o emma hem med svampen o parodi. när danny va klar så körde jag o svante hem med honom. lasta av o fixa danny sen plocka in saker. sophie o emma hade redan mockat o fodrat, så jäkla gött! vi var klara vid 4 då åkte vi med sophie till mc donalds för vi palla inte laga mat o med tanke på att vi inte ätit sen 8 så va vi jäkligt hungriga! då fick vi reda på att vi skulle fixa en magic lady  till 6 för det skulle komma nån o kolla på henne. lagom kul jue tänkte vi... men när vi satt på donkan så ringde svante o sa att hästen skulle va klar 10 i fem o då va ju klockan halv 5! lite smått panik där men vi åkte tillbaka snabbt sen fixade jag o emma maggie. hängde med ner till ridhuset o byggde upp hinder sen tog vi hand om henne när svante ridit klar sen kvällsfodra vi o nu e vi helt slut! okej att vi e här på praktik o ska lära oss men att missa lunchen på en och en halvtimme både idag o igår plus att vi fick jobba ikväll också är verkligen inte okej! men det e väll bara till att gilla läget...har i alla fall varit en kul o lärorik helg :)
ikväll blir det bara film sen sova...

svantes resultat från dagen:
Nostradamus:tappa skon efter hinder 3 så han fick avbryta
Cayman: ett nedslag, 4 fel
Contadou: felfri, gick jättefint.
Parodi: gick också skitbra! felfri.
Danny: ett nedslag och gick inte jättebra men han hade annat bett idag som han inte gilla.

adios!



longera magic lady :)


tävling!

Lördag 1 augusti
hängde med svante o pierre idag när svante skulle tävla. vi åkte först dit med nostradamos och när han tävlat klart så åkte vi hem o bara lämna av han o tog Cayman som stod klar så det va bara till att sticka direkt igen. sophie åkte med till tävlingen o när vi kom fram så lasta vi ut hästen o alla saker sen stack sophie hem o hämta två hästar till. vetrinärbesiktiga, fixa på med saker sen kom två hästar till. fixa dem, sen skulle sophie hem o hämta en sadel som hon glömt så jag fick stå o hålla lets dance och parodi när pierre va o kolla startlistor o sånt. lite dampiga men det gick väll bra. som kom pierre o tog lets dance så fick jag stå o hålla parodi i typ 20 minuter... men det gjorde inte så mkt för jag kunde kolla på hoppningen. när alla var klara så tog vi ajv sakerna, på med transportskydden o lasta in dem för att köra hem. fy tusan va vi va trötta då... hade varit igång hela dagen o inte ätit på 9 timmar. när vi kom hem så fixa vi hästarna, transporten o plocka in saker väldigt snabbt sen gick vi in o fixa mat. det behövdes verkligen! ikväll blir det en dusch sen bara ta det lugnt framför tv.n. kanske blir film. härlig lördagkväll ^^
förresten gick det jättebra för svante idag...nolla med två hästar, varav en hingst inte tävlat på aslänge pga en skada. 4 fel med två hästar men alla gick super så det va en lyckad dag för svante :)

tjing,tjing


lets dance "danny". ganska söt men herre gud, den hästen är verkligen knäpp!
den hästen har nog damp ^^


RSS 2.0