ZzZzz....

shit pommes säger jag bara! det här har varit den värsta veckan på riktigt länge.. det kommer bara mer o mer snö och idag har det varit riktig snöstorm på bollerup, hade snö högt över knäna.. Veckan har varit fylld med läxor, träning o skit. Igår efter skolan så hade jag helgjour sen hoppa jag in i duschen, gjorde även ansiktsmask, riktigt skönt :) sen stack jag över till emma som var själv på flugan, gjorde lite religion faktiskt men de blev mest babbel o tv. lite senare kom anton, rickard o jesper med pizza o de va riktigt gott! efter en stund kom även Lundahl. och ännu efter ett tag så kom linus, patrik o vg. vid 11 såg vi att de fortfarande va tänt i kastanjestallet så vi gick ut o fodra o släckte till de stackars hästarna som inte fått mat.. efter de så blev de snöbollskrig vilket sluta med att de var jag o emma mot alla andra. snö innanför kläderna o i håret, sminket rann o man frös men kul vare! en sån kväll var precis vad jag behövde! de stack hem vid halv 1, 1 sen gick jag till svanen, gjorde mig i ordning o la mig.. kom inte i säng förrän halv 2, knappt 4 timmars sömn sen va de till att stiga upp o morronfodra sen stalltjänst, DRYGT! de var världens snöstorm så hästarna fick stå inne idag. åke kom o hämta mig på bollerup sen hängde jag med han hem, fika med honom o mormor o nu e jag hemma, däckade på soffan ;) nu ska jag duscha sen sova en stund för lite senare kommer carro till mig sen blir de till att sticka ner till jocke o träffa alla saknade kiviksmates :)

Ha de gött*
/haaaaaaaj!


nyår, Älskade vänner <3


happyface!

tjosan hoppsan!
ligger nu i soffan och e nöjd med mig själv över att precis har skrivit klart idrottsläxa. veckan har varit tuff med massa engelska-inlämningar så jag planerade att göra idrott o religion denna helgen och så tänkte jag att om jag gör klar idrotten ikväll så har jag inte allt i morron. aja nog om de... det e bara jag o mama hemma i hegen eftersom pappa e i saudiarabien o emelie e på konfaläger så idag tog jag o mamma en tur upp till kristianstad där jag hämtade mobilerna som varit inlämnade på lagning och så kollade vi nån affär för mamma skulle ha gardiner till hennes nytapetserade sovrum. gjorde även en grej som jag inte trodde jag skulle göra ^^ sen blev de en tur till ekohallen o efter de så hamnade vi nere hos mormor. kan även meddela att jag o emma varit jäkligt flitiga i veckan... gått 6km varje dag utom fredag. det var dessutom INNAN frukost vilket e välldans bra! i veckan drar friskis, volleybollen och ki-box igång..de ska bli riktigt skönt faktiskt :) nu ska jag o mamma kolla på patrik 1,5..

ha de gött* /tjingeling.



detta kallar jag verkligen syskonkärlek :) <3

skooooola.

jaha, då var det åter dags för att försöka få ihop några rader i bloggen... nu har det verkligen börjat kännas att skolan e igång igen. i helgen stannade jag på bollerup. hade planerat in massor, dock fick jag inte gjort allt för mycket menmen de va skönt o bara ta de lugnt. i morse gick jag femman med emma innan frukosten. har haft idrott där vi börja med teorr, fick reda på att vi ska ha prov OCH lämna in arbete om 2 veckor och detta va tydligen det svåraste vi gjort i idrottsteori någonsin och då känns det ju lagom att vi ska klämma in det på så här kort tid man menar "/ aja, får ta tag i det så fort engelska-möget e klart... nu ska jag ha matte sen läxprov i naturkunskap o efter det så e de läxprov i religion; judendom det känns också lagom kul just nu. men de ska nog gå bra tror jag. ikväll blir de gymma med emma sen e de engelska så de bara skriker om de! nä, matte 12.20 så nu får jag nog kila ^^

ha de gött* / haj o ivaj!


LOVE, LOVE, LOVE .... <3

back in real.

suck... då har skolan dragit igång igen och jag håller redan på att gå in i väggen! skola e inte riktigt min grej tror jag. åkte till bollerup i söndags med tonvis av packning ^^, sen fick jag höra att vår idrott va inställd på måndagen vilket resulterade i att första lektionen började 12.20 vilket gillas starkt! dock va jag duktig o gick upp vid 10 för att gå femman innan frukost. på  kvällen blev det gym med carro..ska bli lite skärpning på den fronten detta året. igår va jag hos tandregleraren o spännde tandställningen, inte skönt alls! gick till halv 5 sen blev de gymma med emma. på kvällen vare filmkväll i huset vilket va mysigt. skulle pluggat efter de men de palla jag inte så de blev till att kolla på paradise hotel med carro sen gå till kojs. skulle gå femman idag med emma men jag vaknade med världens huvudverk o ont i tänderna så de sket sig med promenaden, sov vidare i hopp om att värken skulle försvinna, men icke sa nicke.. vaknade i stället med huvudvärk, tandvärk OCH ont i magen o halsen "/ ingen skola för mig idag.. blir till o va hemma o ta de lugnt så man kan överleva resten av veckan. nu ska jag ta tag i min biologi som jag fattar nada av...kan bli intressant o se hur detta slutar!
och förhoppningsvis ska de inte ta flera veckor tills nästa inlägg men de vet man aldrig ^^

ha de gött* /tjingeling


mest för att hon e så söt, <3

RSS 2.0