överbefolkat kivik...

hemma en sväng i kivik och tar paus från skolan...riktigt skönt att vara hemma! veckorna på Bollerup blir bara värre och värre. läxor hit och läxor dit, prov hit och prov dit och för att inte tala om alla redovisningar! men det e väll så det ska vara att gå i skolan?! träningen av Nanke går bra. hon var lite taskig i hagen mot elins häst Etna så nu går hon med fannys islandshäst så blev det ombytta roller för nankes del så nu är det hon som sätts på plats men det funkar bra i alla fall. i helgen är Frida-krull snäll och tar hand om nanke så hon kommer ha det super! idag blev jag hämtad av mamma direkt efter skolan, när jag kom hem så lagade jag mat, vi åt sen gick jag o mamma en promenad med Wilma. fy fasiken vad mycket folk det e i kivik nu! vill inte ens tänka på hur mycket folk det kommer vara i helgen om det blir fint väder... och för er som inte vet det så är det äppelmarknad i helgen. ganska så mysigt faktiskt :)
nu ska jag snart gå till kojs, mycket att göra i morron!
OCH I MORRON KOMMER PAPPA HEM :D <3


Wilmisen <3

home, sweet home!

då var man hemma i kivik efter 2 veckor på bollerup! det har varit bra första veckor som innehållt en hel del... riktigt kul att träffa alla bollerupare igen och flytta in i nya huset :) har kommit in i det ganska bra men det märks att man kommit ifrån rutinerna. har i alla fall kommit igång lite med träningen och nanke har verkligen kommit igång, hon är i full hårdträning! helgen ser lugn ut och det lär nog bli en hel del plugg. ikväll bli det tacos hos mormor och åke o även i morron blir det till att käka där, mums! :)
nu ska jag försöka få klart mitt idrottsarbete.

ha de gött*


....och vart tog sommaren vägen?!

back in reality...

Shit...det kändes som att det va hur länge sen som helst som jag satt framför datorn men det e så drygt att gå till datasalen varje gång man ska in på intertnet och denna veckan har jag varit jäkligt slö så det har inte blivit att man gått hit. som sagt har denna varit jäkligt slö...vi har inte haft några läxor men det var ju ett tag sen man gick i skolan så det tar på krafterna. nanke har haft en hård vecka. ridit ut, rejsat på fälten och så löshoppade jag henne igår. det gick super och tro det eller ej men min lilla ponny hoppade 130cm :D
vi har fått ganska så bra schema så det känns skönt! veckan har gått hur snabbt som helst och i helgen blir det till att stanna på bollerup. carro kommer i morron, det ska bli riktigt kul att få träffa henne! och juste, på lördag så är det faktiskt VM på bollerup, haha! det är ju dock i halmbalsrullning,men ändå, det e ju ändå VM...lite coolt! nu ska jag traska tillbaka till huset..

ha de gött*


 
<3<3<3

RSS 2.0