Hola din fjolla!

Idag var Veronica ledig vilket betydde att de va jag som fick jobba alla hästarna som skulle motioneras. Blev till att longera alla på lite olika vis. Vissa fick jobba med inspänningar o unghästarna fick bara sadelvänjas. Ganska kul egentligen men efter att ha gjort några hästar så e man ganska trött på de. Och Veronica har två hästar i Estepona förtillfället som hon måste rida så hon åker efter halva dagen så jag har fått jobba hästar nästan hela denna veckan så börjar bli lite trött på de men de e ändå kul, man lär sig verkligen på de o de e kul med unghästarna när man ser utveckling :) och för första gången sen jag kom hit så slutade vi i tid idag så vi stack hem o tog de lite lugnt sen skulle vi sticka till poolen o steka lite men vi var för trötta för de... hur illa e inte de när man är för trött för att ligga o sola o bada?!! menmen, e ledig på måndag med emma så då ska vi vila upp oss ordentligt o verkligen fylla på energin! annars har de gått ganska bra o jobba idag, vi har sånt bra team nu så de e mycket lättare att jobba då. tyvärr åker ju Sofia hem på Lördag och Johanna åker hem så fort de hittat en ersättare för henne. meeeen vi tar en dag i taget helt enkelt. jobb i morron igen så nu ska vi kolla lite one tree hill sen sova, hoppas på att dagen i morron går snabbt så vi kan ta lite tid vid poolen med :)
ha de najs!
pusssss

sooooooligt värre :)

Tjohej!
De va ett tag sen jag skrev nu men ska jag va helt ärlig så har jag varken haft tid eller ork. Nu har i alla fall Emma kommit ner vilket e superkul! Jag och Veronica var o hämtade henne härromdagen. Vi skulle hämta henne i Marbella men hon tog samma resa som mig o hennes plan var också försenat o eftersom jag haft de så klöddigt så tänkte vi att de va bättre o hämta henne på flygplatsen så vi tog en road-trip till Malaga ;)
Denna veckan är Petronella på semester vilket betyder att de helt plötsligt blev jag som varit här längst och ska ha koll på allting så de e ganska mycket o tänka på denna veckan... Idag var veronica på banken sen skulle hon köra två hästar på träning så vi var själva i stallet. så jag fick longera en massa hästar idag vilket egentligen e ganska kul men va helt slut sen när vi slutade jobba! Meeeen Gert och Gunilla är på semester hela veckan vilket betyder att vi har poolen!!! så jäkla najs! och de e skitfint väder varje dag. Och juste, igår åkte Amado och Esperanzo till Tyskland  :( lite tråkigt att de va just Esperanzo som åkte, menmen.. Och som ni ser har jag å,ä,ö igen för internet funkar på Emmas data :D sköööööönt! nu har jag berättat alldeles för mycket på en gång så nu får de va bra för idag... Ha de najs!

tjingeling :)

still counting

hej hopp!
kom ut i morse, satte oss i bilen o skulle aka till stallet... bara de att bil-javeln inte starta sa vi fick ga till stallet, i o for sig inte alls langt men de e varldens brantaste backe dit sa de va lagom kul start pa dagen. sen va de mockning o sant som vanligt men de gick ganska snabbt for vi va fyra som jobbade idag, riktigt skont! de va tyskar i stallet igar o idag som skulle kolla pa hastar da de e intresserade av o kopa en. riktigt drygt da allt maste va perfekt da.. alla hastar ska lindas med vita lindor, inte en enda liten flack nanstans sen vet man inte hur lange de rider o de e bara ivagen, sjukt drygt :P menmen, vi overlevde i alla fall. pa siesten satt vi o kolla film da plotsligt borjade regna?! va tusan... tycker vi har haft for manga sanna dagar nu! eller de e ganska skont o jobba i men hade ju tankt sola.. ikvall gick de ganska snabbt o jobba da vi som sagt e fyra som jobbar :) nu har jag kollat tva avsnitt av one tree hill, hehe. ska nog kolla film med sofia nu sen sova, e ganska trott om dagarna! om fyra dagar kommer emma, helt sjukt vad tiden gar fort for tusan! o de kanns sa konstigt o lasa pa facebook om alla som aker hit o dit, borjar skolan overallt i sverige o folk som far jobb i olika lander... men samtidigt kanns de kul nar man laser att ens kompisar ocksa sticker ut pa aventyr o tar vara pa livet! :)
jaja, nog om skitsnack... nu ska jag kolla film!
ni far valdigt garna komentera, kul o ga in o lasa vad ni gor om dagarna, hihhi :)
 ha de najs!
pussssss jenny.


RSS 2.0