still counting

hej hopp!
kom ut i morse, satte oss i bilen o skulle aka till stallet... bara de att bil-javeln inte starta sa vi fick ga till stallet, i o for sig inte alls langt men de e varldens brantaste backe dit sa de va lagom kul start pa dagen. sen va de mockning o sant som vanligt men de gick ganska snabbt for vi va fyra som jobbade idag, riktigt skont! de va tyskar i stallet igar o idag som skulle kolla pa hastar da de e intresserade av o kopa en. riktigt drygt da allt maste va perfekt da.. alla hastar ska lindas med vita lindor, inte en enda liten flack nanstans sen vet man inte hur lange de rider o de e bara ivagen, sjukt drygt :P menmen, vi overlevde i alla fall. pa siesten satt vi o kolla film da plotsligt borjade regna?! va tusan... tycker vi har haft for manga sanna dagar nu! eller de e ganska skont o jobba i men hade ju tankt sola.. ikvall gick de ganska snabbt o jobba da vi som sagt e fyra som jobbar :) nu har jag kollat tva avsnitt av one tree hill, hehe. ska nog kolla film med sofia nu sen sova, e ganska trott om dagarna! om fyra dagar kommer emma, helt sjukt vad tiden gar fort for tusan! o de kanns sa konstigt o lasa pa facebook om alla som aker hit o dit, borjar skolan overallt i sverige o folk som far jobb i olika lander... men samtidigt kanns de kul nar man laser att ens kompisar ocksa sticker ut pa aventyr o tar vara pa livet! :)
jaja, nog om skitsnack... nu ska jag kolla film!
ni far valdigt garna komentera, kul o ga in o lasa vad ni gor om dagarna, hihhi :)
 ha de najs!
pussssss jenny.


Kommentarer
Postat av: mamma

Hej Jenny!Ja det måste vara skönt när ni är några fler som jobbar o inte bara 2stycken.Ännu bättre sen när Emma kommer ner.Är hon förberedd?Har ni fått igång bilen ännu?Hoppas att det inte var för stort fel.Nu är det fredagkväll o vi förbereder lite inför vår kräftskiva imorgon.Ska bli kul att träffa alla imorgon!Idag har det faktiskt inte regnat så jag passade på att klippa gräset o då lyckades jag köra itu kniven på gräsklipparen,typiskt.Det var när jag klippte vallen nedanför vår tomt,enligt pappa klippte jag den lite för hårt...Är det många från Bollerupsklassen som är ute o reser eller även nån "gammal" kompis?Det känns så skönt att veta att du trivs o att det går bra för dig.Ha det nu så bra,kramar från mamma & Wilma & Isa

2011-09-02 @ 22:41:44
Postat av: e

vet du vad jenny? Nu är det miskäl inte många dagar kvar :D

jag är jättenervös och har stora problem med packningen, hehe.... men det löser sig!!

vi ses snart iaf :D <3

2011-09-03 @ 00:26:50
URL: http://thelifeatmyview.blogg.se/
Postat av: Helene

Hej Jenny. Har inte haft igång datorn på några dagar och läst din blogg.Men ser att det händer saker. Händelsen med råttan var rolig, tur man inte var där. Har precis varit ute och ridit en tur på stranden, härligt.Kul för dig att Emma kommer nu.

Ha det bra kram

2011-09-03 @ 11:55:00
Postat av: Anonym

Hej Jenny, nu är det söndagkväll igen o en ny arbetsvecka, vi har haft strålande väder i helgen, riktigt skönt...Åke har tvättat mattor till oss, riktigt skönt att få dom rena, behövdes verkligen!

men när grannen kom o kolla trodde han mattorna redan var tvättade, tyckte dom såg rena ut, så dom var nog inte så skitiga, men det är skönt att fräscha till dom. Nu har vädergubbarna lovat sämre väder igen, så vi är glada det blev lite sol i alla fall! Ja, nu är det väl tid att Emma kommer, va´kul, det ska bli för er och det måste vara roligt att ha kontakt med kompisarna, som ser sej om i världen! Hörs att du börjar trivas o det känns skönt för oss här hemma...Ha det gott o vi skickar massor av kramar till dej/Mormor.

2011-09-04 @ 20:00:14
Postat av: Petra

Hallå!

Tree Hill,den serien verkar poppis.Min guddotter är i USA och hon gillar den med.Är det mycket ögongodis i den eller?;)

I morgon börjar allvaret och plikten kallar.Det ska faktiskt bli skönt att komma i gång igen och jag är nöjd med min semester!( men kunde varit lite bättre väder).I går tog vi picnickorgen och drog hela vägen till Ystad djurpark,tittade mest efter Abbe. Var är han nu....?

Men en trevlig och solig dag i alla fall!!!

Vad roligt att Emma kommer till dig i dagarna,ni får ha det så bra!

Puss

2011-09-05 @ 17:56:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0