rubrik.

puhhh, då har man gjort lite nytta idag med... Åkte upp till stallet lite innan halv 8, gav hästarna käk o släppte ut dem sen mockade jag o fixa mat till alla hästarna, städade i stallet o sorterade bland mina saker. Red en sväng också, riktigt mysigt väder!  Hemma vid 12 tiden då jag hoppade in i duschen o nu landade jag i soffan med min kära dator :) nu ska jag snart fika med mamma o syster sen ska jag ta tag i skolarbeten. Ikväll e det luciaträning vilket jag e lagom pepp på... Lovet bara springer iväg men jag har faktiskt hunnit med en hel del! Shopping i Malmö, träffat massa underbara vänner och i tisdags va jag på spa med mamma o syster vilket va riktigt härligt! Resten av veckan ser tom ut i min kalender men jag lär väll ha fullt upp i alla fall... ska i alla fall njuta av lovet! :)

ha de gött*


LOV!

Jaaaa, äntligen lov! Lovet kunde faktiskt inte börja mycket bättre, sov till halv 11 idag vilket var riktigt skönt! Igår tog jag hem Nanke från Bollerup så nu står hon uppe på Kullåkra med gamla poarna. Igår fick jag presenter av familjen eftersom det bara var pappa som kom o hälsa på mig i torsdags när jag fyllde år och hela familjen ville ge mig presenterna. Jag fick i alla fall en lopard-resväska :D , ett par joggingbyxor, ett halsband, en equiline mössa, mobilt bredband och 500 kronor! Jag älskar min familj <3 Igår åt vi tacos sen var det mys framför tv:n med mamma och pappa :) Syrran va på tingvalla (skönt:P) Idag tänkte jag inte göra allt för mycket, men ska i alla fall upp och rida Nanke och gå en runda med Wilma sen får vi se vad som händer!

Ha de gött*


2008, min älskling<3


borta bra men hemma bäst..

jaha, då va man hemma en sväng i kivik igen... det va ett tag sen sist kan jag ju säga! det e riktigt skönt o va hemma. pappa hämta mig vid kvart över 2 så körde vi om ingelsta och handla mat :) När vi kom hem så laga pappa mat så käkade vi sen gick jag och emelie en sväng med Wilma. Ikväll så lagade jag kladdkaka och gjorde fruktsallad. det blev supermusigt! ^^, i morron bär det av till Bollerup igen, höstfest i morron kväll :D annars har veckan varit ganska lugn, men ändå inte?! vi har inte haft jättemycket i skolan och så har vi haft nån lektion inställd men jag har kännt mig helstressad hela tiden. inte kunnat sova på nätterna och varit uppe i varv hela tiden. men får hoppade att det blir bättre nästa vecka! nu ska jag kolla klart på idol sen ska jag gå till kojs.

ha de gött!



Nanke van de Weedestein <3

RSS 2.0