I only wanna be with you,

yooooo!
nu har jag varit har i typ tva o en halv vecka, helt sjukt vad tiden gar snabbt!
har bara hunnit va ledig en dag for vi har haft sa mycket i stallet just nu o varit kort med personal men nu kommer de snart en till som ska provjoba sa da kommer de forhoppningsvis bli battre sa man kan fa vila ut lite for ja, man e jakligt sliten nu kan jag lova! men nar jag sen tanker efter sa e de inte hela varlden for jobbet e sa jakla kul sa dagarna bara svischar forbi. nu har jag precis atit pasta med pesto vilket inte ser sa gott ut men de smakar faktiskt helt okej. bara sa ni vet, hehe. de har gatt ganska bra i stallet idag o flytit pa sa de har vatt skont, hunnit med en hel del hastar vilket e toppen! ska borja jobba sen vid sex igen men da e de inte jattemycket som ska goras sa e kanske klara i tid idag om vi har tur :)
igar va vi in en svang i Estepona vilket va riktigt mysigt! vi gick o kolla lite i affarer, kopte en jattesot klanning, kande att jag kunde fa trostshoppa for jag jobbar sa mycket, men mamma o pappa ni kan va lugna, jag kopte faktiskt inga skor! sen gick vi till ett mysigt stalle o kaka forst vars en macka sen glass, riktigt gott!
vi va inte hemma forran sent sa alla va ganska trotta i morse men de va kul o bara komma ivag lite o vi jobbade ju faktiskt pa bra idag sa de gjorde nog inte sa mycket ^^
nu ska jag nog ga o kolla pa natt avsnitt av one tree hill o vila lite innan de e dags for jobb igen...
men tanke lagga upp lite bilder har sa ni antligen far se hur har ser ut. o har ni mojlighet sa ga in o kolla mitt album pa facebook, dar e lite fler bilder :)
ha de najs, pusssss!


utsikt fran balkongen i lagenheten :)

okej, tog for lang tid att ladda upp, gor de en annan dag sa far ni forsoka kolla facebook istallet :P

Kommentarer
Postat av: Helene

Du e duktig Jenny som jobbar i värmen. Det är ju ingen semester att jobba med hästar. Tyckte du gjorde rätt i att shoppa och kolla runt. Var inne och kollade deras hemsida. Kul att få lite uppfattning om stuteriet. Nu ska jag gå och kolla bilder på Felicias facebook. Finns några få människor kvar i världen som inte har facebook hi hi. Vilken utsikt du har härligt. Kramis

2011-08-28 @ 18:24:26
Postat av: mamma

Jag kan bara hålla med dig Jenny,tiden har gått jättefort,men det är lite tomt när både du och pappa är bortresta.Det är tur att jag har Emelie,Isa o Wilma här hemma.Och nu är ju resan bestämd o det känns skönt!Har kollat bilderna o där ser så fint ut,ska bli kul att se det i verkligheten (förutom ormar o annat äckligt småkryp).Jag förstår att du var tvungen att handla klänningen,det hade nog jag också gjort.Var rädd om dig,kramar från mamma.Isa o Wilma skickar också kramar!

2011-08-28 @ 19:51:19
Postat av: Petra

Hej!

Vad du jobbar och står i,phuu...

Vilken fin utsikt,man riktigt ser hur varmt det är.

Här jobbas det inte så mycket,har en veckas semester till.Vi var på Malmöfestivalen i fredags,mycket folk på stan.Faktiskt var det rena sommarvädret,härligt!!!

Var en sväng in om på Folkets park också,och var inne på terratoriet där.Abbe fick mata aporna,men var helt såld på ormarna.(tänkte på dig;)

Vad roligt att familjen kommer att resa ner till dig!

Ha det bra!

Petra

2011-08-29 @ 16:28:46
Postat av: Mormor

Jenny...härligt, att du tog dej lite ledigt, men va´tur du jobbar så mycket, då sparar du mycket pengar, eftersom du inte hinner shoppa (ha, ha), men du, har ni klänning i stallet, eller du hinner använda den nå´n gång, när du är ledig (hi, hi). Mamma var ner om, hon sa Emma ska resa på måndag, det är inte klokt vad tiden har gått fort o det är så himla kul att höra, att du tycker jobbet är kul o det blir väl ännu bättre, när ni blir fler som jobbar. Har ni långt att far, när ni ska till stranden eller "roa er", kommer inte ihåg om du skrivit något om de´...

Ha det bra Jenny o jag skickar massor av kramar o Åke med...

2011-08-29 @ 20:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0