bzzzzz..

igår käkade vi frukost vid åtta som vanligt sen gick vi om o tog på bikinin sen låg vi vid poolen nårra timmar, skööönt! sen duschade vi o gjorde oss i ordning sen bar de av mot ett nytt shopping-center. jäklar vad stort de va, typ 150 butiker... hann inte med så många för vi kunde bara stanna till fyra men vi ska dit i morron också så de e lugnt, haha. blev i alla fall två linnen, ett par shorts, väska o en tröja. på kvällen va vi hem till en kompis som pappa känner här. de bjöd på middag sen bada vi i deras pool och jacuzzi, riktigt trevligt vare! dock har jag en miljon myggbett nu men de e smällar man får ta... idag e de lite sämre väder, eller de e varmt o skönt men de e molningt... vi låg i alla fall nån timme vid poolen i morse o nu ska vi snart sticka till Dallas o checka läget där. ikväll blir de till att ta de lugnt bara för i morron blir de en heldag till shopping!

HA DE NAJS, tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Mormor

Det är tur att Pappa har så stort tålamod att han vill shoppa varje dag eller han sätter sej på nå´t fikaställe o "take it easy!", han kommer att vara helt förstörd när han kommer hem, kommer att få panikångest när han ser ett köpcentra! Nej annat är det här hemma...det är lugnt o behagligt väder/värme, både igår o idag har vi sol...igår kväll, var Wilma o jag med Åke på Kullåkra, du skulle se Nanke...hon blev helt tokig när hon såg Wilma, jag fick ta "henne i försvar", för Nanke skulle hela tiden på henne. Se´n gick vi en långrunda, Åke med Amorina o jag med Wilma, det gick hur bra som helst, Amorina är så lugn o fin, när hon "är ute o går", kommer turister i bilar...är det nästan så dom stannar o kollar, ser väl lite lustigt ut!? när man är ute o går med hästen! Idag på förmiddagen har jag gjort köttbullar o köttfärssås, det är bra att "ladda" med lite middagar o ha i frysen...vad är du mest sugen på när du kommer hem, inte Kinamat väl!?

Ha det så bra o krama dom andra från Oss, vi saknar er alla, men det är tycker det är roligt ni har så kul "over there". Puss o kram/Mormor

2010-07-27 @ 12:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0